ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7-10-2019

Ορίστηκαν ειδικοί Σύμβουλοι και επιστημονικοί Συνεργάτες του Δημάρχου Καλαμαριάς

Θα παρέχουν συμβουλές και θα διατυπώνουν εξειδικευμένες γνώμες

Ορίστηκαν ειδικοί Σύμβουλοι και επιστημονικοί Συνεργάτες του Δημάρχου Καλαμαριάς

Με απόφαση του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, ορίστηκαν σήμερα οι τέσσερις ειδικοί σύμβουλοι  και οι δύο επιστημονικοί συνεργάτες των οποίων το συμβουλευτικό τους έργο θα απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Θα παρέχουν συμβουλές και θα διατυπώνουν εξειδικευμένες γνώμες σε επιστημονικά και τεχνικά θέματα στον τομέα της δραστηριότητας που  ορίστηκαν να υπηρετήσουν.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις ειδικοί σύμβουλοι είναι ο Απόστολος Ματσαρίδης, η Ηλιάνα Σουσούρα, η ΄Αννα Κουρελιά και ο Χρίστος Κουτσοτάσιος ενώ επιστημονικοί συνεργάτες είναι ο Νίκος Τομπουλίδης και ο Φώτης Κουσόπουλος.

Ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμανέλης προέβη μεταξύ άλλων στην ακόλουθη δήλωση:

«Η επιλογή των συγκεκριμένων ειδικών συμβούλων και επιστημονικών συνεργατών εκφράζει την κυρίαρχη άποψή μου στα θέματα διοίκησης του Δήμου περί αξιοκρατίας και διαφάνειας ενώ σηματοδοτεί ταυτόχρονα την αλλαγή σελίδας στο Δήμο προς την κατεύθυνση μιας χρηστής και αποτελεσματικής διοίκησης μακριά από κάθε είδους πελατειακή συμπεριφορά».
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge