ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10-10-2019

Το Ε.Κ.Θ. συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση

Το Ε.Κ.Θ. συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ

Την στήριξή του στους εργαζόμενους του ΟΤΕ ανακοίνωσε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ και τις κινητοποιήσεις στις οποίες προχωρούν διεκδικώντας από την εργοδοσία να σταματήσει τον εμπαιγμό και να υλοποιήσει επιτέλους το αίτημα του συνόλου των εργαζομένων, για σύναψη συλλογικής σύμβασης εργασίας για όλο το προσωπικό του Ομίλου, τόσο της μητρικής εταιρείας, όσο και των θυγατρικών εταιρειών.

Η αρχή των κινητοποιήσεων με τετράωρες στάσεις εργασίας από τις 12το μεσημέρι έως τις 15:00μ.μ. που έχει προκηρύξει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΕ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και θα ακολουθήσουν στις 21 και 29 του ίδιου μήνα, ενώ θα συνεχιστούν στις 11 Νοεμβρίου. 

Οι εργαζόμενοι απέχοντας από την εργασία τους διαμαρτύρονται και διεκδικούν την αλλαγή της αδιάλλακτης στάσης που έχει κρατήσει η διοίκηση της εταιρείας, η οποία αρνήθηκε ακόμα και τη μεσολαβητική πρόταση που προέκυψε μετά της διαδικασία Διαμεσολάβησης (ΟΜΕΔ) για τους εργαζόμενους της θυγατρικής εταιρείας "COSMOTE E-VALUE", που εργάζονται σε συνθήκες γαλέρας, με πενιχρές αμοιβές Σαββατοκύριακα και αργίες.

Το Ε.Κ.Θ. ζητά από τη διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ να εγκαταλείψει την τακτική των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων και της παροχολογίας, να αφήσει πίσω την αδιάλλακτη στάση της και να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στη συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης εργασίας που να καλύπτει το προσωπικό της εταιρείας, ξεκινώντας από του εργαζόμενους στην "COSMOTE E-VALUE". Δεν θέλουμε και δεν επιτρέπουμε άλλη κοροϊδία και εμπαιγμό. Όλοι μαζί διατρανώνουμε την αντίθεση μας στις αντεργατικές πρακτικές που βρίσκονται απέναντι στους εργαζόμενους και τα δίκαια αιτήματα τους.

Εργατικό (Εργατοϋπαλληλικό) Κέντρο Θεσσαλονίκης

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge