ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17-10-2019

Τραβάει το αφτί της Ελλάδας η Τουρκία για την παρέμβαση στο Τουρκικό Προξενείο

Τρομοκράτες - αναρχικοί οι διαδηλωτές

Τραβάει το αφτί της Ελλάδας η Τουρκία για την παρέμβαση στο Τουρκικό Προξενείο

Με αυστηρό ύφος προς την ελληνική κυβέρνηση, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει τους διαδηλωτές που προκάλεσαν την αναστάτωση το πρωί στο Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης αναρχικούς και τρομοκράτες και υποστηρίζει ότι συνδέονται με κουρδικές οργανώσεις ενώ ζητάει και την τιμωρία τους «όπως τους αξίζει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Οι ελληνικές αναρχικές ομάδες, οι οποίες είναι γνωστό ότι διεξάγουν τρομοκρατικές ενέργειες στο όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/PYD/YPG, επιχείρησαν σήμερα (17 Οκτωβρίου) και ώρα 11 το πρωί να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στο σπίτι του Ατατούρκ, στο οποίο συστεγάζεται το Γενικό μας Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους του Γενικού Προξενείου μέσα στον κήπο της οικίας του Ατατούρκ και στη συνέχεια η Eλληνική Aστυνομία τους συνέλαβε πριν να βρουν την ευκαιρία να βλάψουν την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των μελών του Γενικού Προξενείου και της οικίας του Ατατούρκ, που έχει πολύ υψηλή ηθική αξία για το τουρκικό έθνος.

Προσδοκούμε από τις ελληνικές Aρχές να αποτρέpουν στο ξεκίνημά τους παρόμοιες ενέργειες, να λαμβάνουν τακτικά μέτρα προστασίας των αποστολών μας και του προσωπικού μας, καθώς επίσης και να φέρουν τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να τους τιμωρήσει, όπως τους αξίζει».
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο
Βρέθηκαν σχόλια: 1
ΑΝΩΝΥΜΟ
2019-10-17 19:11:00
Αρχίζει να γίνεται κατανοητό ποιοι είναι οι πραγματικοί προδότες της ελλάδας. Ποιοι βάζουν την ουρά στα σκέλια.
0
0



ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ

Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου
Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου

Στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Πεύκων, Πυλαίας, Θέρμης και Σταυρούπολης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge