ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-10-2019

Διήμερη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Θεσσαλονίκη

Εφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Διήμερη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του θεσμού της Βυζαντινής Θεσσαλονίκης που έχει σκοπό να προβάλλει τη βυζαντινή παράδοση της πόλης και την αξιοποίησή της.

Ο κ. Βαρθολομαίος έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με πτήση από την Κωνσταντινούπολη. Τον υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και μητροπολίτες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, θα εγκαινιάσει στις 10.30 το νέο κτήριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επί της 26ης Οκτωβρίου 64.

Στη 1 το μεσημέρι θα βρεθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, προκειμένου να εγκαινιάσει την εικαστική έκθεση της συλλογής Βαρλάμη με τίτλο «Άγιος Λουκάς ο ιατρός» και στις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον κ. Καράογλου στο Διοικητήριο.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας θα χοροστατήσει σε Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό παλαιοχριστιανικό Ναό της Παναγίας της Αχειροποιήτου.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge