ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24-10-2019

Ακροδεξιό παραλήρημα του υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης Θ. Καράογλου

Δεν τους καλέσαμε εμείς αυτούς τους ανθρώπους..

Ακροδεξιό παραλήρημα του υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης Θ. Καράογλου

«Δεν τους καλέσαμε εμείς αυτούς τους ανθρώπους ήρθαν από μόνοι τους παράνομα στη χώρα μας" δήλωσε ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, στον Focus Fm και πρόσθεσε την ανησυχία του ότι οι "μετανάστες" παρόλο που είναι πρόσφυγες θέλουν να μας επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους!

Σε μια ακραία δήλωση μισανθρωπισμού και ρατσισμού προχώρησε ο υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης μιλώντας σαν τοπικός κομματάρχης και όχι υφυπουργός της κυβέρνησης.

Η διγλωσσία της Ν.Δ. στο προσφυγικό αποκαλύτπει τις αντιφάσεις της και αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη τώρα που καλείται να διαχειριστεί το τεράστιο ζήτημα του προσφυγικού. Πως άραγε θα γίνουν οι μετεγκαταστάσεις των προσφύγων - μεταναστών για να αποσυμφοριστούν τα νησιά με τέτοιου είδους δηλώσεις από κυβερνητικά χείλη.

"Πρέπει να σεβαστούν τον τρόπο ζωής και τον πολιτισμό μας και να μην θέλουν να επιβάλλουν το δικό τους", δήλωσε μεταξύ άλλων τονίζοντας ότι οι «πρέπει να μεταφερθούν σε κλειστούς φυλασσόμενους χώρους στην ενδοχώρα» και να μιλάμε για «μεταναστευτικό, όχι προσφυγικό, είναι παράνομα εισελθόντες οικονομικοί μετανάστες, όχι από πόλεμο, αλλά αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον».

Ενδιαφέρον θα είχε να ακούσουμε τη γνώμη του καθ' ύλην αρμόδιου, Γιώργου Κουμουτσάκου για την δήλωση αυτή του κ. Καράογλου και να απαντήσει πως περιμένει να γίνουν αποδεκτοί οι πρόσφυγες από τις τοπικές κοινωνίες,  όταν οι υπουργοί της διατυπώνουν τέτοιες ακραίες απόψεις. Αλήθεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη υιοθετεί αυτές τις ξενοφοβικές και ακραίες απόψεις;

ΠΗΓΗ avgi.gr



Αξιολογήστε το άρθρο
Βρέθηκαν σχόλια: 1
ΑΝΩΝΥΜΟ
2019-10-24 19:05:01
Που ηταν ο καραογλου οταν εισεβαλαν ολοι αυτοι οι Γεωργιανοι στην Ελλαδα οι ντεμεκ ελληνες που παιρνουν ολα τα επιδοματα και σε βριζουν στο λεωφορειο??
0
0



ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ

Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου
Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου

Στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Πεύκων, Πυλαίας, Θέρμης και Σταυρούπολης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge