ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
4-11-2019

Στα «δίχτυα» του Λιμενικού 2.190 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν δύο άτομα

Στα «δίχτυα» του Λιμενικού 2.190 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 22 και 27 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, αρχικά εντοπίστηκε ο 22χρονος αλλοδαπός συλληφθέντας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν σαράντα λαθραία πακέτα τσιγάρων που είχε παραλάβει από διαμέρισμα από όπου νωρίτερα είχε εξέλθει.
Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε ο 27χρονος αλλοδαπός συλληφθέντας, κατά την έξοδό του από το εν λόγω διαμέρισμα όπου διέμενε, ενώ σε νομότυπη κατ' οίκον έρευνα που διενεργήθηκε σε αυτό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο χιλιάδες πενήντα λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν συνολικά 2.190 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge