ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
5-11-2019

Ημερίδα θα διερευνήσει τη συνεργασία φορέων σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης

Υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ

Ημερίδα θα διερευνήσει τη συνεργασία φορέων σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης
FREE

Υπηρεσίες και φορείς που δρουν από κοινού σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας, του Στρατού, του ΕΚΑΒ, της Πολιτικής Προστασίας αλλά και εθελοντικών ομάδων, θα εκθέσουν τους προβληματισμούς τους και θα διαπραγματευτούν θέματα που καλούνται να διαχειριστούν, στην Ημερίδα, με θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στο Πυροσβεστικό Σώμα».

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 8:30 με 14:30, στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», στην Αίθουσα Α, στον χώρο της Δ.Ε.Θ.

Η Ημερίδα διοργανώνεται για πρώτη φορά με πρωτοβουλία των Κεντρικών Ιατρείων του Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης, άπτεται τόσο ιατρικών, όσο και επιχειρησιακών θεμάτων και έχει στόχο να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός.

«Ευελπιστούμε ότι η θεσμοθέτηση της Ημερίδας θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας μεταξύ διαφόρων υπηρεσιών και φορέων, οι οποίοι παρά τη διαφορετικότητά τους σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας, καλούνται να δράσουν από κοινού σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά και να αναδείξουμε τα ποικίλα προβλήματα, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες επίλυσής τους» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η θεματολογία περιλαμβάνει τη συνεργασία μεταξύ των φορέων στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, που θα συζητηθεί στη στρογγυλή τράπεζα, αλλά και θέματα εκπαίδευσης, πρωτόκολλα αντιμετώπισης επικίνδυνων καταστάσεων, καθώς και ενεργοποίηση μηχανισμών αποκατάστασης ύστερα από περιπτώσεις μαζικών καταστροφών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά για λόγους καλύτερης οργάνωσης της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά: ygeiothes@gmail.com ή τηλεφωνικά: 2313326140, 2313326238.

Νικόλαος Γερμανός Συνεδριακό Κέντρο

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ

Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου
Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου

Στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Πεύκων, Πυλαίας, Θέρμης και Σταυρούπολης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge