ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7-11-2019

Η Αναρχική Μαθητική Ομάδα «Αταξία» καλεί σε συγκέντρωση

Σήμερα Πέμπτη στη Νεάπολη

Η Αναρχική Μαθητική Ομάδα «Αταξία» καλεί σε συγκέντρωση

Η Αναρχική Μαθητική Ομάδα «Αταξία» με ανάρτησή της στο facebook, καλεί σε συγκέντρωση (σήμερα Πέμπτη) και πορεία (την Παρασκευή) με αφορμή την χθεσινή επίθεση αγνώστων οι οποίοι επιτέθηκαν και χαράκωσαν μαθητή από το Κουβέιτ, σε σχολείο της Νεάπολης.

Στην ανάρτησή τους αναφέρουν:

Το πρωί της Τετάρτης 6/11 μαθητής της 1ης γυμνασίου από το Ιραν δέχεται επίθεση έξω απ΄το σχολείο του στο δήμο Νεάπολης-Συκεών. Δύο φασίστες φορώντας κουκούλες χάραξαν το χέρι του παιδιού με ένα μαχαίρι απειλόντας το να μην ξαναπάει στο σχολείο γιατί θα του συμβούν χειρότερα.

Το σχολείο για εμάς και για τα περισσότερα παιδιά είναι η καθημερινότητα μας και δεν θα επιτρέψουμε τα φασιστικά αποβράσματα να μας απειλούν. Δεν θα αφήσουμε κανέναν φασίστα να απειλεί και να επιτίθεται σε πρόσφυγες συμμαθητές/ριές μας.

Με την κυβέρνηση ΝΔ αναδεικνύεται όλο και περισσότερο η αντιμεταναστευτική πολιτική, η φασισική ρητορική και βλέπουμε το κράτος να επιτίθεται ακατάπαυστα σε πρόσφυγες και μετανάστες/τριες. Εκκενώνονται καταλήψεις, μπάτσοι χτυπάνε μετανάστες σε σχολικές καταλήψεις και γίνονται διαμαρτυρίες στον δρόμο από νεοναζιστικές γκρούπες όπως ο Ιερός Λόχος εκφράζοντας μίσος για τους συνανθρώπους μας. Ως αναρχικοί/ες μαθήτριες/ές δεν θα αφήσουμε να περάσει αυτό. Μέσα κι έξω από τις μαθητικές αίθουσες, στήνουμε αντιφασιστικά αναχώματα και καθημερινά τσακίζουμε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά. Στον δρόμο, μαχητικά και αναρχικά.

Καλούμε σε:
-Μικροφωνική συγκέντρωση Πέμπτη 7/11 18.00 στο ρολόι της Νεάπολης
-Αντιφασιστική πορεία Παρασκευή 8/11 18:00 στο ρολόι της Νεάπολης

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

Αναρχική Μαθητική Ομάδα: Αταξία
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge