ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
8-11-2019

Ψάρευαν πελάτες σε λαϊκή αγορά για να πουλήσουν τσιγάρα

Σύλληψη τριών αλλοδαπών από το Λιμενικό

Ψάρευαν πελάτες σε λαϊκή αγορά για να πουλήσουν τσιγάρα

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 20, 31 και 24 ετών αντίστοιχα, προέβησαν την Πέμπτη, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν σε λαϊκή αγορά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο 20χρονος αλλοδαπός συλληφθέντας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριακόσια δέκα έξι λαθραία πακέτα τσιγάρων, ο 31χρονος αλλοδαπός συλληφθέντας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενενήντα τέσσερα λαθραία πακέτα τσιγάρων και οχτώ συσκευασίες λαθραίου καπνού των 50gr έκαστη, καθώς και ο 24χρονος αλλοδαπός συλληφθέντας ο οποίος κινούνταν σε όλο το μήκος της λαϊκής αγοράς ψαρεύοντας πελάτες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge