ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11-11-2019

Ζέρβας: Ανοιχτές οι σχολικές αυλές μετά το πέρας των μαθημάτων

Συναυλιακός προορισμός η Θεσσαλονίκη

Ζέρβας: Ανοιχτές οι σχολικές αυλές μετά το πέρας των μαθημάτων

Τη δημιουργία σχολικών πάρκων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης. Οπως είπε ο κ.Ζέρβας, «Οι σχολικές αυλές θα ανοίγουν στις 17.00 κάθε εργάσιμη και θα κλείνουν στις 21.00. Θα υπάρχει υπάλληλος του Δήμου που θα φροντίζει για την καθαριότητα του χώρου με βασική ευθύνη να τον παραδώσει καθαρό και σε καλή κατάσταση για την επομένη. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε μία ανάσα σε πολύ επιβαρυμένες περιοχές. Προσθέτουμε στο δημόσιο χώρο, που ξέρετε πως είναι ελάχιστος, νησίδες που μπορούν τα παιδιά να παίξουν. Αναζωογονούμε ολόκληρες γειτονιές και ευελπιστούμε αυτό να συμβαίνει και στα περισσότερα σχολικά συγκροτήματα της πόλης μας του Δήμου μας.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σχέδιο της διοίκησης που στοχεύει να αναδείξει την πόλη σε συναυλιακό προορισμό καθώς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η Θεσσαλονίκη έχει όλα τα πλεονεκτήματα για να το πετύχει. «Η πόλη μας ισαπέχει από πολλές μεγάλες πόλεις των Βαλκανίων. Θεωρώ ότι τέτοιες εκδηλώσεις θα αφήσουν καλλιτεχνικό, πολιτισμικό αλλά και οικονομικό αποτύπωμα. Σύντομα, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συζήτηση ή διαβούλευση που ως στόχο θα έχει να μετατρέψουμε την Θεσσαλονίκη σε ελκυστικό προορισμό στην Νοτιανατολική Ευρώπη και στα Βαλκάνια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης παρουσίασε την απόφαση για ουσιαστική ελάφρυνση των υπερπολύτεκνων οικογενειών. «Προχωρούμε σε μία πρωτοβουλία για τις υπερπολύτεκνες οικογένειες, επιθυμώντας να τις στηρίξουμε στην πράξη. Ήδη εργαζόμαστε για να πετύχουμε τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών, τη δωρεάν πρόσβαση αυτών των οικογενειών σε όλες τις δράσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης. Είναι μεταξύ άλλων και δείγμα σεβασμού στην προσφορά αυτών των οικογενειών προς την πόλη αλλά και τη χώρα. Είναι μία ελάχιστη στήριξη που οφείλει κάθε ευνομούμενη και κοινωνικά δίκαιη Πολιτεία να παρέχει στις υπερπολύτεκνες οικογένειες» είπε ο κ.Ζέρβας.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge