ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14-11-2019

Παράσταση διαμαρτυρίας αστυνομικών έξω από την αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Εχουν καταστήσει τους Αστυνομικούς μετανάστες στην ίδια τους την χώρα..

Παράσταση διαμαρτυρίας αστυνομικών  έξω από την αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι αστυνομικοί έξω από την αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες εργασίες τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η συνεισφορά των διμοιριών της ΔΑΕΘ στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής κι ευημερίας, είναι αδιαμφισβήτητη και ιδιαζόντως σημαντική. Αυτό αποδεικνύεται από τη αδιάλειπτη παρουσία τους σε όλα τα κρίσιμα γεγονότα που ανακύπτουν ανά την επικράτεια.

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το μεταναστευτικό στην χώρα μας και τα ολοένα αυξανόμενα περιστατικά που επιβάλλουν την παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν επιφορτίσει τη ΔΑΕΘ με δυσανάλογο φόρτο εργασίας. Συνοπτικά αναφέρουμε ότι, οι διμοιρίες μετακινούνται διαρκώς σε όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις για μέτρα τάξης σε κάθε είδους εκδηλώσεις, ενώ κάθε 28 ημέρες αποσπώνται σε νησιά για τη διαχείριση του μεταναστευτικού, με διάρκεια απόσπασης 15 ημέρες. Οι μετακινήσεις αυτές, έχουν καταστήσει τους Αστυνομικούς, μετανάστες στην ίδια τους την χώρα.

Δυστυχώς, η συνεχής αποδυνάμωση της Διεύθυνσης και η επιφόρτισή της με κάθε είδους πάρεργο, δεν στάθηκαν αρκετές για να ενισχυθεί η ΔΑΕΘ, μέσω των 100 θέσεων στις έκτακτες μεταθέσεις. Ακόμα και ο ελάχιστος αριθμός Αστυνομικών που μετακινήθηκε στην Διεύθυνση με τις εσωτερικές μεταθέσεις, τοποθετήθηκε αποκλειστικά σε επιτελικές θέσεις.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης έχει εξαντλήσει κάθε μέσο για την άμβλυνση των προβλημάτων και τη διευκόλυνση του προσωπικού της ΔΑΕΘ. Εντούτοις, προς λύπη όλων μας, αποδεικνύεται ότι κανένας υπηρεσιακός παράγοντας δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί στις οικογένειες των εργαζομένων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, συναισθανόμενο την κρισιμότητα των στιγμών, αποφάσισε και καλεί όλους τους Αστυνομικούς της ΓΑΔΘ, να συμμετάσχουν σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την έδρα την Διεύθυνσης, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9:30, απαιτώντας την άμεση και ουσιαστική ενίσχυση της ΔΑΕΘ με προσωπικό και την μείωση των δυνάμεων που απασχολούνται στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης
Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης

Τραυματίστηκε θανάσιμα 52χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Aπάτη σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού με οικονομικό όφελος 148.000 ευρώ
Aπάτη σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού με οικονομικό όφελος 148.000 ευρώ

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε μετά από συνεργασία της EUROPOL με τις Αρχές της Γαλλίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό

Μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Νεάπολης) και Κ8 (Τριανδρίας)

Ελέγχθηκαν 77 ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων
Ελέγχθηκαν 77 ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge