ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14-11-2019

Μεγαλύτερη αστυνόμευση στο κέντρο ζητούν οι βιοτέχνες της Θεσσαλονίκης

Επιστολή από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Μεγαλύτερη αστυνόμευση στο κέντρο  ζητούν οι βιοτέχνες της Θεσσαλονίκης

Επιστολή με την οποία ζητά την λήψη μέτρων για την αναστολή της εξάπλωσης του παραεμπορίου και το αίσθημα ανασφάλειας, απέστειλε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο (ΒΕΘ), ζητώντας «την άμεση και ισχυρότερη επέμβαση της Αστυνομίας, αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας».

Η επιστολή, εστάλη επίσης στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνι Γεωργιάδη, στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και στον Aστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Στην επιστολή του το ΒΕΘ υπογραμμίζοντας ότι έχει γίνει κατ επανάληψη αποδέκτης παραπόνων από επιχειρήσεις - μέλη του, ζητά από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τη διαρκή παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της αστυνομίας, καθώς και τη διεξαγωγή ελέγχων, με στόχο την εξάλειψη του παραεμπορίου και την πρόληψη και καταστολή κάθε εγκληματικής ενέργειας.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge