ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15-11-2019

Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη για το Πολυτεχνείο

Επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της πόλης

Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη για το Πολυτεχνείο

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη ενόψει της 46ης επετείου εορτασμού του Πολυτεχνείου την Κυριακή.

Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αποφασίστηκε κατόπιν συσκέψεων που προηγήθηκαν τις τελευταίες μέρες και για την εφαρμογή των μέτρων τάξης και ασφάλειας θα βρίσκονται επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της πόλης. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ θα βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και σε άλλα κομβικά σημεία της, απ' όπου θα διέλθουν οι καθιερωμένες πορείες, ενώ drones θα πετούν στον ουρανό μεταφέροντας εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. που θα βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Για την επίβλεψη των μέτρων η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει ορίσει δύο εισαγγελείς, εκ των οποίων ο πρώτος θα είναι στο Κέντρο Επιχειρήσεων και ο δεύτερος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Από την τροχαία αποφασίστηκαν μέτρα απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και η εφαρμογή τους θα ξεκινήσει από αύριο το πρωί (Σάββατο). Τα μέτρα αυτά θα λάβουν από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής την μορφή απαγόρευσης κυκλοφορίας στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην κατεύθυνση εφαρμογής των τροχονομικών μέτρων θα υπάρξει συμβολή και από τη Δημοτική Αστυνομία.

Εξάλλου, οι υπάλληλοι καθαριότητας του κεντρικού Δήμου, θα απομακρύνουν τους κάδους απορριμμάτων από τους δρόμους που θα περάσουν οι πορείες και θα βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε να επέμβουν εάν χρειαστεί μετά το πέρας των καθιερωμένων πορειών το βράδυ της Κυριακής.

Στην απομάκρυνση κάδων απορριμμάτων από το πανεπιστημιακό "κάμπους" προχωρούν και υπάλληλοι του ΑΠΘ ενώ ανάλογη μέριμνα καλούνται να λάβουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν σταθμεύσει τα οχήματά τους εντός του Ιδρύματος.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge