ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-11-2019

Ελικοδρόμιο θα αποκτήσει το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Προβλέπεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2024

Ελικοδρόμιο θα αποκτήσει το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Η δημιουργία ελικοδρομίου για τις αερομεταφορές ασθενών προβλέπεται με την τροποποίηση της Σύμβασης Δωρεάς, μεταξύ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και του Ελληνικού Δημοσίου (ΕΔ), για την υλοποίηση έργων υποδομών, εξοπλισμού και εκπαίδευσης, που εντάσσονται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Υγεία του ΙΣΝ.

Ακόμα, προβλέπεται και η κατασκευή υπαίθριου χώρου στάθμευσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και των νοσηλευόμενων του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΙΣΝ, σε γειτνιάζον με το Νοσοκομείο ακίνητο. Το έργο κατασκευής και εξοπλισμού του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΙΣΝ, το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο Παιδιατρικό Νοσοκομείο εκτός Αθηνών, προβλέπεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στην Ελληνική Πολιτεία και κατ’ επέκταση στους Έλληνες πολίτες τον Οκτώβριο του 2024.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge