ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-11-2019

Συγγενική υπόθεση η κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Θεσσαλονίκη

Συγγενική υπόθεση η κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που ενέχονται σε υπόθεση κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ηρωίνης εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση.

Πρόκειται για τέσσερις νεαρούς - 1 αγόρι και 3 κορίτσια - με συγγενική σχέση μεταξύ τους σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 31χρονης που αποτελεί αρχηγικό μέλος της συμμορίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 16-11-2019 στην περιοχή του Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ Μακεδονία κατελήφθη μία εκ των ανωτέρω, να παραδίδει σε έτερο συλληφθέντα χειραποσκευή η οποία περιείχε πέντε δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 159 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προηγουμένως η προαναφερόμενη παρέλαβε την ανωτέρω χειραποσκευή από αποθηκευτικό χώρο λεωφορείου που είχε αφιχθεί από την Αθήνα και στο οποίο επέβαινε μαζί με την 31χρονη, ενώ οι έτερες δύο συλληφθείσες επιτηρούσαν τον περιβάλλοντα χώρο για πιθανή αστυνομική παρουσία.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge