ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-11-2019

Αναφορά επιστολή συλλόγου κατά του σταθμού διοδίων «Ωραιοκάστρου»

Από βουλευτές του ΚΚΕ

Αναφορά επιστολή συλλόγου κατά του σταθμού διοδίων «Ωραιοκάστρου»

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Δελής Γιάννης και Στολτίδης Λεωνίδας, κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας – Θράκης με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του στη λειτουργία του σταθμού διοδίων «Ωραιοκάστρου» που βρίσκεται μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και ζητούν την κατάργηση του.

Η επιστολή του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας – Θράκης

Κύριε Υπουργέ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας – Θράκης στην συνεδρίασή του στις 14-11-2019, λαμβάνοντας υπόψη τις διαμαρτυρίες των Συναδέλφων που υπηρετούν δυτικά του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης εκφράζει την αντίθεσή του στη λειτουργία του σταθμού διοδίων «Ωραιοκάστρου», τα οποία βρίσκονται μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα. Η οδός στην οποία τοποθετήθηκαν αποτελεί τη συχνότερη και συντομότερη διαδρομή προς την εργασία μεγάλου αριθμού εργαζομένων της πόλης, καθώς περιλαμβάνει τη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.

Ειδικότερα, όσον αφορά τους εργαζόμενους του Υπ.Α.Α.Τ, στην περιοχή λειτουργούν 5 υπηρεσίες του Υπουργείου, οι υπάλληλοι των οποίων θα αναγκάζονται να πληρώνουν διόδια για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Ελληνικό Δημόσιο. Το επιπρόσθετο αυτό βάρος έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση των υπαλλήλων που εργάζονται στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης οι οποίοι καταβάλλουν ήδη αυξημένα έξοδα μετακίνησης για την πρόσβαση στην εργασία τους, λαμβάνοντας υπόψη τη δραματική κατάσταση των δημόσιων συγκοινωνιών στην πόλη.

Ήδη, οι Υπηρεσίες που βρίσκονται στη Δυτική πλευρά της πόλης εμφανίζουν δραματικές ελλείψεις προσωπικού επειδή πολλοί συνάδελφοι ζητούν να τοποθετηθούν σε άλλες περιοχές της πόλης λόγο των δαπανών μετακίνησης. Είναι προφανές ότι η κατάσταση αυτή θα επιδεινωθεί με την καθιέρωση διοδίων.

Απαιτούμε την κατάργηση των διοδίων και άμεσα τη χορήγηση κάρτας ελεύθερης διάβασης για τους υπαλλήλους της θιγόμενης περιοχής, καθώς και την κυκλοφορία λεωφορείου του ΥπΑΑΤ για την μεταφορά των Υπαλλήλων, ως ελάχιστα μέτρα ανακούφισης των συναδέλφων.
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ

Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου
Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου

Στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Πεύκων, Πυλαίας, Θέρμης και Σταυρούπολης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge