ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-11-2019

Θεσαλονίκη: Ακτοπλοϊκή σύνδεση με Σύρο και Μύκονο

Τροποποιείται ένα δρομολόγιο που πήγαινε Καβάλα

Θεσαλονίκη: Ακτοπλοϊκή σύνδεση με   Σύρο και   Μύκονο

Ακτοπλοϊκή σύνδεση μια φορά την εβδομάδα με τη Σύρο και τη Μύκονο αναμένεται να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη και μάλιστα εν μέσω της τρέχουσας χειμερινής περιόδου.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, προκειμένου να καταστεί δυνατή η διασύνδεση των δύο νησιών με τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, θα χρειαστεί μια «μικρή τροποποίηση» του δρομολογίου Πειραιά – Σύρου – Μυκόνου – Ικαρίας – Σάμου – Βορείου Αιγαίου – Καβάλας, το οποίο εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Παρασκευή και Δευτέρα) με τα πλοία «Νήσος Μύκονος» ή «Νήσος Χίος» της Hellenic Sea Ways.

Στο ένα από τα δύο δρομολόγια, κατά το σχετικό δημοσίευμα, θα αλλάξει ο τελικός προορισμός κι αντί της Καβάλας, το πλοίο θα προσεγγίζει στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα είναι λιμάνι αφετηρίας σε σχέση με την επιστροφή του δρομολογίου στον Πειραιά.

Όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ, η παραπάνω τροποποίηση αποτελεί πρόταση της Γενικής Γραμματέως Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνας Καλογήρου και ήδη έχει πάρει το «πράσινο «φως» από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών. Καταβάλλονται μάλιστα προσπάθειες ώστε το πρώτο δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη να εκτελεστεί πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων.

ΠΗΓΗ ΔΕΠΘΕ
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge