ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20-11-2019

Συνελήφθη 50χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Από τις Γερμανικές Αρχές

Συνελήφθη 50χρονος  σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Η συνεργασία αστυνομικών Υπηρεσιών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, οι επισταμένες έρευνες και η οργανωμένη επιχείρηση ειδικού κλιμακίου αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη διεθνώς διωκόμενου ατόμου μεσημβρινές ώρες χθες (19-11-2019), στην οικία του στην περιοχή του Πανοράματος.

Πρόκειται για 50χρονο έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Γερμανικές Αρχές για υπόθεση με πανευρωπαϊκά τελούμενες απάτες κατ’ επάγγελμα από εγκληματικές οργανώσεις στον τομέα πωλήσεων επενδυτικών πακέτων χωρίς αξία.

Επιπλέον, δυνάμει ευρωπαΐκής εντολής έρευνας, από τις Εισαγγελικές Αρχές της Γερμανίας, για την διενέργεια ερευνών και κατάσχεση αποδεικτικών στοιχείων πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε οικίες, επιχειρήσεις και οχήματα, από τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εγγράφων, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης και συσκευές κινητής τηλεφωνίας που σχετίζονται με την υπό έρευνα υπόθεση των Γερμανικών Αρχών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge