ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21-11-2019

Ο «Ευρωπαίος» Λευκός Πύργος το λογότυπο της Γερμανικής συμμετοχής στην 85η ΔΕΘ

Γερμανία και Ελλάδα διαμορφώνουν το μέλλον από κοινού ως ισότιμοι εταίροι..

Ο «Ευρωπαίος» Λευκός Πύργος το λογότυπο της Γερμανικής συμμετοχής στην 85η ΔΕΘ

Το λογότυπο για τη συμμετοχή της Γερμανίας ως Τιμώμενης Χώρας στην 85η ΔΕΘ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημοσίως από τον γερμανό Πρέσβη Δρ Έρνστ Ράιχελ ενώπιον της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκης Κεραμέως, του Κοινοβουλευτικού Υφυπουργού του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Παιδείας και Έρευνας κ. Τόμας Ράχελ, του Αναπληρωτή Γενικoύ Διευθυντή της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αλέξη Τσαξιρλή και της γερμανίδας Γενικής Προξένου στη Θεσσαλονίκη κ. Σίμπιλα Μπέντιγκ.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φόρουμ Καινοτομίας «Η Καινοτομία ως Μοχλός Ανάπτυξης» - Μία ελληνογερμανική συνεργασία, που διοργανώθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2019 από την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το λογότυπο  απεικονίζει τον Λευκό Πύργο, το έμβλημα της Θεσσαλονίκης, με γραφιστικά στοιχεία στα χρώματα των δύο χωρών κάτω από δώδεκα αστέρια, τα οποία συμβολίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της HELEXPO, «Η συμμετοχή της Γερμανίας ως Τιμώμενης Χώρας στην 85η ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποδεικνύει ότι η Γερμανία και η Ελλάδα διαμορφώνουν το μέλλον από κοινού ως ισότιμοι εταίροι
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge