ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26-11-2019

Συλλαλητήριο για την κοινωνική ασφάλιση

Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Συλλαλητήριο  για την κοινωνική ασφάλιση

Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοέμβρη για την κοινωνική ασφάλιση με σημείο συγκέντρωσης το Άγαλμα Βενιζέλου στις 11.00.

Στο συλλαλητήριο θα λάβει μέρος και η Α ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Μπροστά στην νέα αντιασφαλιστική επίθεση που έχει προαναγγείλει η Κυβέρνηση και στην αγωνιστική πρωτοβουλία για την οργάνωση του κοινού αγώνα συνταξιούχων και εργαζόμενων συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, αντίστοιχο με αυτά που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της χώρας, το Σάββατο 30 Νοέμβρη.

Ο στόχος όλων των κυβερνήσεων ως σήμερα και της ΕΕ είναι η απαλλαγή του κράτους και της εργοδοσίας από τις όποιες εισφορές κατέβαλλαν στα ασφαλιστικά ταμεία, να γίνει ακόμα φθηνότερη η ήδη φθηνή εργατική δύναμη. Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να δώσουν χώρο και χρόνο. Από τη στάση της αναμονής έχουν καεί στο χυλό όλα τα προηγούμενα χρόνια καθώς οι ανατροπές στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, δεν σταμάτησαν ποτέ. Κάθε νέος αντιασφαλιστικός νόμος ενδυνάμωνε όχι απλά δεν καταργούσε τους προηγούμενους, αλλά τους ενδυνάμωνε.

Το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά όλους. Από τους νέους εργαζόμενους ως τους συνταξιούχους. Το ασφαλιστικό δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη. Αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την Υγεία –Πρόνοια, αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, τους αγρότες, τους επαγγελματίες ΕΒΕ, συνολικά όλο τον εργαζόμενο λαό.
Σήμερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει ασφαλιστικό σύστημα που θα προστατεύει τον εργαζόμενο, θα του εξασφαλίζει αξιοπρεπή και ποιοτική ζωή μετά τον εργασιακό βίο, θα του προσφέρει δωρεάν αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας -Πρόνοιας και Περίθαλψης.

Σε αυτή την κατεύθυνση συμμετέχουμε μαχητικά στο συλλαλητήριο στις 30 Νοέμβρη, ώρα 1πμ, Άγαλμα Βενιζέλου.

Αγαλμα Βενιζέλου

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge