ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-11-2019

Συλλήψεις για ναρκωτικά στον Δενδροπόταμο

Στον Εισαγγελέα πέντε άτομα

Συλλήψεις για ναρκωτικά στον Δενδροπόταμο

Πέντε άτομα συνελήφθησαν, έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η συστηματική και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξάρθρωση συμμορίας τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες (26-11-2019) στην περιοχή του Δενδροποτάμου, από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, της Ο.Π.Κ.Ε., καθώς και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ‘’Bruno’’ πέντε ημεδαποί ηλικίας 31, 33, 51, 25 και 38 ετών (2 άντρες – 3 γυναίκες αντίστοιχα, συγγενικά πρόσωπα) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Συμμορίας» και της παράβασης του Νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης – αποθήκευσης των ποσοτήτων ηρωίνης την οικία της 25χρονης, καθώς και κατάστημα ιδιοκτησίας έτερου συγγενικού τους προσώπου, το οποίο διαχειρίζονταν ο αρχηγός μαζί με τον 33χρονο και την 25χρονη.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, στο ανωτέρω κατάστημα, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
Μία γυναικεία τσάντα εντός της οποίας περιέχονταν (3) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (1.510) γραμμαρίων,
το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.200) ευρώ,
Εξι κινητά τηλέφωνα,
Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
Ένα πλήρες σύστημα βιντεοεπιτήρησης αποτελούμενο από ένα καταγραφικό και τέσσερις κάμερες

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας στο πλαίσιο της παράνομης δράσης τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge