Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
Γιορτάζουν σήμερα: Νικόλαος Νικολέττα
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
4-12-2019

Εργαζόμενοι στο Δήμο Παύλου Μελά καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή για αυταρχικότητα

Η Συνδικαλιστική Δίωξη ονομάζεται «Μετακίνηση προσωπικού»..

Εργαζόμενοι στο Δήμο Παύλου Μελά καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή για αυταρχικότητα
fontsize

«Όταν η Συνδικαλιστική Δίωξη ονομάζεται «Μετακίνηση προσωπικού για οργανωτική ανασυγκρότηση«, Τότε η Τρομοκρατία, ο εκφοβισμός και ο Φασισμός ονομάζονται «Δημοκρατία«».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Παύλου Μελά και καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για αυταρχικότητα.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του, οι εργαζόμενοι σημειώνουν:

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Η διοίκηση του Δήμου μας στην προσπάθειά της να αποδυναμώσει την επαφή του Σωματείου μας και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τους εργαζόμενους, μετακίνησε τον Πρόεδρο, την Γραμματέα του Δ.Σ και ενεργά μέλη του Σωματείου μας σε άλλες θέσεις.

Βέβαια αυτή η κίνηση της Διοίκησης του Δήμου, εκπορευόμενη κυρίως από την Αντιδήμαρχο Χαρά Αμανατίδου και επιστήθια φίλη του Προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ και επικεφαλής της ΣΥΝ.ΑΝ, εκφράζει αλλότρια συμφέροντα.

Η αυταρχικότητα της Διοίκησης του Δήμου Παύλου Μελά δεν έχει προηγούμενο μιας και πεισματικά αρνούνται να συναντηθούν με το Σωματείο και τους νόμιμους εκπροσώπους των εργαζομένων, προκειμένου να συζητηθούν τα πολλά και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.


Καμία οργανωτική ανασυγκρότηση δεν εξυπηρετεί η μοναδική μετακίνηση υπεύθυνης παιδικού σταθμού που τυχαίνει να είναι και η Γραμματέας του Δ.Σ του Σωματείου.

Επίσης καμία οργανωτική ανασυγκρότηση δεν εξυπηρετεί η μετακίνηση του πιο έμπειρου επόπτη από το εργοτάξιο όπου βρίσκεται η πλειοψηφία των εργαζομένων καθαριότητας του Δήμου και που τυχαία είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου.

Η πρωτοφανής Τρομοκρατία που επικρατεί στους χώρους εργασίας σε εργαζόμενους προκειμένου να υπογράφουν έγγραφα υποστήριξης στην Αντιδήμαρχο διώκτη των εργαζομένων και κολλητή του Προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ξεπρερνά κάθε όριο.

Επίσης θα θέλαμε ενημερώσουμε τους Αντιδημάρχους διακινητές ανακοινώσεων που αναφέρονται σε εκπρόσωπους εργαζομένων καλό θα ήταν να ενημερώνουν τους εκπροσώπους των εργαζομένων πριν κυκλοφορήσουν τις ανακοινώσεις προσωπικής τους στήριξης από τη μία και εξύβρισης του Σωματείου και του Προέδρου μας από την άλλη.

Η Τρομοκρατία και οι Φασιστικές συμπεριφορές της διοίκησης του Δήμου θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές για το συνδικαλιστικό κίνημα αλλά και για την ίδια την πατρίδα μας.

Καλούμε για τελευταία φορά τον κύριο Δήμαρχο να ανακαλέσει τις άδικες και στοχοποιημένες αποφάσεις μετακινήσεων και να αναλάβει τις ευθύνες που έχει απέναντι στους Δημότες του Δήμου μας, προσερχόμενος στο τραπέζι του διαλόγου προκειμένου να λυθούν χρονίζοντα προβλήματα των εργαζομένων, που επηρεάζουν άμεσα τις υπηρεσίες που υπηρετούν και κατά συνέπεια την εξυπηρέτηση των Δημοτών μας.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι όλες αυτές οι πρακτικές είναι συνδικαλιστική δίωξη, που έχει σχεδιαστές, εκτελεστικά όργανα και προφανή συνδικαλιστικό στόχο και συμφέροντα.

Ενημερώνουμε τα σκοτεινά συνδικαλιστικά μυαλά που κρύβονται πίσω από όλες αυτές τις μεθοδεύσεις, ότι ματαιοπονούν. Τα σχέδια τους για αποδυνάμωση του Σωματείου μας με αιχμή του δόρατος αιρετούς και κολλητούς της διοίκησης του Δήμου, που τρομοκρατούν εργαζομένους και διώκουν συνδικαλιστές θα πέσουν στο κενό.

Θυμίζουμε στους συνδικαλιστές των υπόγειων πρακτικών και τους κολλητούς τους αιρετούς «σύγχρονους εφιάλτες« ότι οι Ταξικοί Συνδικαλιστές δεν λυγίζουν, δεν εκβιάζονται και δεν υποκύπτουν σε τέτοιες πρακτικές.

Τέλος καλούμε όλους τους συναδέρφους να μην πτοούνται από τις βρώμικες πρακτικές κάποιων, κατανοούμε ότι αναγκάζονται να υπογράφουν έγγραφα και ανακοινώσεις κάτω από μεγάλη πίεση και εκβιασμό αιρετών. Η μόνη απάντηση σε όλα αυτά είναι να βρίσκονται κοντά στο Σωματείο τους και να είναι σίγουροι ότι στο τέλος θα επικρατήσει το δίκαιο και το ηθικό.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς το Δ.Σ
του Σωματείου Παύλου Μελά.

ΠΗΓΗ aftodioikisi.grΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Λύθηκε το θέμα με τους σταυρούς στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Λύθηκε το θέμα με τους σταυρούς στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης

Συμφωνία μεταξύ Δήμου και φαρμακοποιών

5-12-2019

Επίσκεψη Μητροπολίτη Βαρνάβα στο δημαρχείο Δέλτα
Επίσκεψη Μητροπολίτη Βαρνάβα στο δημαρχείο Δέλτα

Γ. Ιωαννίδης: Συγχαίρω τον κ Βαρνάβα για τις προσπάθειες αναβάθμισης της Δυτικής Θεσσαλονίκης

5-12-2019

Φοιτητές κατά του σχεδίου νόμου του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ
Φοιτητές κατά του σχεδίου νόμου του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ

Πραγματοποίησαν πορεία στη Θεσσαλονίκη

5-12-2019


Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην Τούμπα
Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην Τούμπα

Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία

5-12-2019

Φωτιά σε βαγόνι όπου κοιμούνται μετανάστες
Φωτιά σε βαγόνι όπου κοιμούνται μετανάστες

Σε περιοχή των Αμπελοκήπων

5-12-2019

Αποκλεισμένο από ..σκουπίδια το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης
Αποκλεισμένο από ..σκουπίδια το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης

Έκκληση του Δήμου Θεσσαλονίκης στους δημότες

5-12-2019

Συλλήψεις για παράνομη παραμονή  στη χώρα
Συλλήψεις για παράνομη παραμονή στη χώρα

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

5-12-2019


goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ