ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-12-2019

Δώρα Αυγέρη: Η κυβέρνηση ταλαιπωρεί τους συνταξιούχους της Βόρειας Ελλάδας

Άμεση ανάγκη για επαναλειτουργία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και του Γραφείου Επικουρικού Ταμείου

Δώρα Αυγέρη: Η κυβέρνηση ταλαιπωρεί τους συνταξιούχους της Βόρειας Ελλάδας

Την επαναλειτουργία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και του Γραφείου Επικουρικού Ταμείου στη Θεσσαλονίκη ζητούν οι συνταξιούχοι της πόλης, οι οποίοι επί μήνες ζητούν την επίλυση του προβλήματος χωρίς να παίρνουν απάντηση, σύμφωνα με την Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη.

Οπως αναφέρει η ίδια, «Η έλλειψη των παραπάνω υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη έχει ως συνέπεια την οικονομική επιβάρυνση και ταλαιπωρία για ανθρώπους που ανήκουν σε ευάλωτες κατηγορίες του πληθυσμού.

Συνταξιούχοι από τη Μακεδονία και τη Θράκη αναγκάζονται να ταξιδεύουν στην Αθήνα για την επίλυση ζητημάτων, όπως η καταβολή χρημάτων για τα έξοδα κηδείας συγγενικών τους προσώπων, ακόμη και χρημάτων για την αγορά γυαλιών οράσεως!

Οι πολίτες της Βόρειας Ελλάδας διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα της ίσης μεταχείρισης και πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίες και την κοινωνική ασφάλιση.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β' Θεσσαλονίκης και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Δώρα Αυγέρη, με ερώτησή της προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ζητά την άμεση λήψη μέτρων, προκειμένου να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα της επαναλειτουργίας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους της Θεσσαλονίκης και του Γραφείου Επικουρικού Ταμείου.»
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge