ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-12-2019

Απρόκλητη επίθεση αστυνομικών δυνάμεων σε κινητοποίηση κατά πλειστηριασμού

Εξω από γραφεία της Εθνικής Τράπεζας

Απρόκλητη επίθεση  αστυνομικών δυνάμεων σε κινητοποίηση κατά πλειστηριασμού

Την απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων δέχθηκαν διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη κατά την κινητοποίησή τους ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

Συγκεκριμένα, ύστερα από κάλεσμα της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ και της Επιτροπής κατά των πλειστηριασμών, έγινε κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου για την αποτροπή του πλειστηριασμού.

Οι διαδηλωτές που είχαν ζητήσει συνάντηση με τον προϊστάμενο του δικαστικού τμήματος, δέχτηκαν την απρόκλητη επίθεση της Αστυνομίας, η οποία τους χτύπησε και τους ψέκασε με χημικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας συνταξιούχος.

Η τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία αυτοαπασχολούμενου άνεργου από το 2011, στο οποίο διαμένει με τη μητέρα του που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, παλεύοντας ουσιαστικά για τη ζωή της. Το ακίνητο που εκπλειστηριάζεται είναι το μοναδικό τους σπίτι. Το χρέος προέρχεται από δάνεια στο οποία δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν τα χρόνια της κρίσης. Η τράπεζα προχωράει στον πλειστηριασμό παρά το γεγονός ότι έχει δεχτεί αίτημα από τους δανειολήπτες για διευθέτηση του χρέους.

ΠΗΓΗ 902.gr



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge