ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19-12-2019

Επεισόδια και εμπρησμοί το βράδυ στη Θεσσαλονίκη

Ζημιές σε καταστήματα και οχήματα

Επεισόδια και εμπρησμοί το βράδυ στη Θεσσαλονίκη

Ζημιές σε καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης, στις προσόψεις εμπορικών καταστημάτων που βρίσκονται στις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά και Γρηγορίου Παλαμά, ενώ πέταξαν φέιγ-βολάν με μηνύματα υπέρ των καταλήψεων.

Στα σημεία της επίθεσης έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις ενώ ακολούθησαν προσαγωγές υπόπτων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης.

Ακόμη, φωτιές ξέσπασαν τα ξημερώματα σε τρία οχήματα κι ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών. Όπως έγινε γνωστό, στις 04:00 τυλίχθηκαν στις φλόγες και υπέστησαν σοβαρές ζημιές δύο σκαπτικά μηχανήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Επταπυργίου στην Ανω Πόλη, κοντά στη Μονή Βλατάδων. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική που επιχείρησε με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Λίγο αργότερα, εκδηλώθηκε νέα φωτιά σε αυτοκίνητο τύπου βαν, ιδιοκτησίας αλυσίδας σούπερ μάρκετ που ήταν σταθμευμένο σε αύλειο χώρο επί της οδού Βιζυηνού στις Σαράντα Εκκλησίες.

Οι εμπρηστές προκάλεσαν φωτιά και σε ΑΤΜ που βρίσκεται στις ίδιες εγκαταστάσεις, με τις ζημιές στο μηχάνημα να είναι περιορισμένες. Και στη δεύτερη περίπτωση επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge