ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19-12-2019

Χ. Γιαννούλης: Πολύ λίγος για τη Θεσσαλονίκη ο Κ. Ζέρβας

Θα δώσει γη και ύδωρ την επόμενη φορά για να γίνει Ταχιάος στη θέση του Ταχιάου..

Χ. Γιαννούλης: Πολύ λίγος για τη Θεσσαλονίκη ο Κ. Ζέρβας

Δριμεία επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, εξαπέλυσε μέσω του Flash Radio 99,4 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, αναφορικά με τη στάση του πριν αλλά και μετά την έγκριση του ΚΑΣ για την απόφαση της απόσπασης των αρχαίων στο σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης

Αρχικά ο κ. Γιαννούλης τόνισε ότι «δεν με εκπλήσσει η απόφαση του ΚΑΣ, είχε προαναγγελθεί παραδόξως από τον Πρωθυπουργό και την κ. Μενδώνη. Είναι τα νέα ήθη της εποχής όπου οι πρωθυπουργοί και υπουργοί σε ένα ανεξάρτητο όργανο με επιστήμονες με τεχνογνωσία, προεξοφλούν το αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε «η απόφαση του ΚΑΣ και η αστυνομική επιχείρηση χθες στην Αθήνα έρχεται να καλύψει το κοινωνικό έγκλημα που γίνεται για χιλιάδες άτομα με αναπηρία».

«Αυτό είναι το ζήτημα της ημέρας, γιατί ο πολιτισμός σε όλες του τις εκφάνσεις προκαλεί δυσανεξία στη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Μητσοτάκης ενώ έχυνε κροκοδείλια δάκρυα για τα άτομα με αναπηρία, ξαφνικά οι 8 στους 10 βρέθηκαν εκτός του κοινωνικού μερίσματος. Αναρωτιέμαι πού έχει πάτο αυτό το βαρέλι», επισήμανε ο κ. Γιαννούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια έκανε αναφορά στη συγκέντρωση των κατοίκων της Θεσσαλονίκης την περασμένη Τρίτη κατά της απόσπασης των αρχαίων στο σταθμό Βενιζέλου. «Η Θεσσαλονίκη αν νιώθει προδομένη, πρέπει να ρίξει τις ευθύνες σε αυτούς που κατάντησαν το έργο – μετρό ως ανέκδοτο. Οι ευθύνες για το μετρό είναι συγκεκριμένες και έχουν ονοματεπώνυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννούλης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι το «θράσος της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει όριο. Έχουν μία εκπληκτική τεχνική το άσπρο να το κάνουν μαύρο, το ψέμα αλήθεια, ίσως είναι στο πολιτικό τους DNA». Συνεχίζοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση και στους βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, όπου τους κατηγόρησε για «αφωνία». «Οι βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν μιλήσει ακόμη για τον ΟΑΣΘ, για το κυκλοφοριακό πρόβλημα, ούτε για το μετρό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γιαννούλης, καταλήγοντας, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον οποίο χαρακτήρισε ως «πολύ λίγο για την ιστορία της Θεσσαλονίκης». «Άγεται και φέρεται για το πώς θα καταφέρει από outsider της Νέας Δημοκρατίας, να ενσωματωθεί πλήρως στον κομματικό ιστό. Ο κ. Ζέρβας θα δώσει γη και ύδωρ την επόμενη φορά για να γίνει Ταχιάος στη θέση του Ταχιάου, να έχει το κομματικό χρίσμα», επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ avgi.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge