ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21-12-2019

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα

Στη Θεσσαλονίκη

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα

Τρία άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.

Πρόκειται για 74χρονο ημεδαπό, 28χρονο ομογενή και νεαρό αλλοδαπό, οι οποίοι, σε διαφορετικές περιοχές του Νομού, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και πουλούσαν πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Χαρακτηριστική είναι η σύλληψη του πρώτου εξ’ αυτών, καθώς σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του στην Επαρχιακή οδό Κολχικού – Λαγκαδά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν λαθραία καπνικά προϊόντα, σημειωματάριο με το πελατολόγιό του και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του. Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν 1.490 ευρώ, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκαν επιπλέον αδασμολόγητα προϊόντα καπνού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge