ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-12-2019

Τοπικό Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο Πανόραμα

Ενεργοί ήδη 100 εθελοντές

Τοπικό Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο Πανόραμα

Σημαντικό έργο σε διάστημα μόλις έξι μηνών λειτουργίας έχει να επιδείξει το πρώτο Τοπικό Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (ΤοΚΕΕΔΜΟ) που λειτουργεί από τον Απρίλιο στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Ήδη σε διάστημα οκτώ μηνών έχουν εγγραφεί στο Τοπικό Κέντρο πάνω από 100 εθελοντές, οι οποίοι έχουν καταχωρηθεί στην Εθνική και Παγκόσμια Τράπεζα Εθελοντών Δοτών.

Το Τοπικό Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών αποτελεί μια καινοτόμο κοινωνική πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη, που είναι μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας. Έχει δε στόχο να επεκταθεί σταδιακά σε όλη τη χώρα υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ για να ευαισθητοποιήσει υποψήφιους δότες μυελού των οστών.

Η δομή στεγάζεται στο ΚΕΠ Υγείας στο Πανόραμα (Σχολείου Α2), λειτουργεί καθημερινά από τις 9.30 μέχρι τις 13.30, ενώ για επικοινωνία ή διευκρινήσεις μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να καλεί στο τηλέφωνο 2310331093 και να επικοινωνεί στο e-mail kep.ygeias@pilea-hortiatis.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge