ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
2-1-2020

Σάλος με σεξιστικά σχόλια Τζιτζικώστα προς γυναίκες της Περιφέρειας

Συγνώμη ζήτησε ο περιφερειάρχης

Σάλος με σεξιστικά σχόλια Τζιτζικώστα προς γυναίκες της Περιφέρειας

Συγνώμη από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα μετά τον σάλο για τα «αστεία» με γυναίκες εργαζόμενες της Περιφέρειας, με αφορμή την κατασκευή στούντιο κινηματογράφησης στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει εντός του 2020 κινηματογραφικά στούντιο σε έκταση 83 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης με οκτώ κινηματογραφικά πλατό, εκατοντάδες εργαζόμενους , εκατομμύρια ευρώ σε ανταποδοτικά οφέλη (θέσεις εργασίας, αύξηση τζίρου από παράπλευρες επαγγελματικές δραστηριότητες κ.α).

Σύμφωνα με το alterthess.gr, με αφορμή τις πρωτοχρονιάτικες ευχές, ο εκπρόσωπος του Film Office, του οργανισμού που έχει αναλάβει να προωθήσει κινηματογραφικές παραγωγές στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφθηκε τον Απόστολο Τζιτζικώστα και χρησιμοποιώντας μια κινηματογραφική κλακέτα εξέφρασε ευχές για το νέο απόκτημα της Θεσσαλονίκης και σε μια προσπάθεια να κάνει αστείο ζήτησε από τον κ. Τζιτζικώστα να μπορέσουν όλες οι γυναίκες της Διεύθυνσης να λάβουν μέρος στις κινηματογραφικές παραγωγές.

Η αντίδραση του Απόστολου Τζιτζικώστα ήταν άστοχη και προκάλεσε σχόλια, αφού φαίνεται να κάνει χειρονομία σεξουαλικού περιεχομένου και απευθυνόμενος στις γυναίκες εργαζόμενες της περιφέρειας ρώτησε «τι είδους ταινία, προσέξτε τι θα πείτε».

Οι εργαζόμενες ξέσπασαν σε αμήχανα γέλια ενώ ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε: «Άκουσα ότι από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη, σας ενδιαφέρει;».

Μετά το σάλο, ο περιφερειάρχης ζήτησε συγγνώμη για την «ατυχέστατη και τελείως λάθος αναφορά» του προς τις εργαζόμενες, με ανάρτησή του στο Twitter.



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge