ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
8-1-2020

Καλός ο καιρός σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Η πρόγνωση του καιρού

Καλός ο καιρός σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -2 έως 6 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Στην Μακεδονία αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Στην Θράκη αναμένονται νεφώσεις, τις πρωινές ώρες παροδικά αυξημένες, με χιονόνερο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και γρήγορη βελτίωση. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4-6 μποφόρ, στα ανατολικά τις πρωινές ώρες 7 με 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ -03 και 09 βαθμών Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι, με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 6-7 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από αργά το απόγευμα. Ο υδράργυρος θα δείξει από 04 έως 06 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge