ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
9-1-2020

Απολογούνται δύο για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον 28χρονο

Απολογούνται  δύο  για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Ενώπιον της β΄τακτικής ανακρίτριας οδηγούνται σήμερα οι δύο νεαροί οι οποίοι κατηγορούνται για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 26χρονο σε βάρος των οποίων ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη -κατά περίπτωση- για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα.

Οι διωκόμενες σε βαθμό κακουργήματος πράξεις αφορούν την θανατηφόρα σωματική βλάβη και τη συνέργεια σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ ανάμεσα στις πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις είναι η συμπλοκή, η φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η διατάραξη κοινής ειρήνης, παραβάσεις των νόμων περί αθλητισμού και όπλων κ.ά.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 28χρονου

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του άτυχου άνδρα αποδίδεται σε κακώσεις πυελού κοιλίας που προκλήθηκαν από το αυτοκίνητο, το οποίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, πέρασε πάνω από το σώμα του 28χρονου.

Κατά την ίδια έκθεση, οι άλλες κακώσεις που εντόπισε η ιατροδικαστής δεν ήταν θανατηφόρες.

Στο μεταξύ, η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε ελεύθερη αφού προηγουμένως ασκήθηκε δίωξη εις βάρος της για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου, σε βαθμό πλημμελήματος και οι δύο πράξεις.

Ο εισαγγελέας διαχώρισε τη δικογραφία για την περίπτωση της γυναίκας, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα της τροχαίας για τις ακριβείς συνθήκες της παράσυρσης.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge