ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
8-2-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Η πρόγνωση του καιρού

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά είναι η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 7 βαθμούς Κελσίου.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις στα ανατολικά αυξημένες με παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τις πρώτες πρωινές ώρες 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 07 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -05 (μείον 05) έως 05 βαθμούς Κελσίου.


ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα). Ομως σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση μετά τις μεσημβρινές ώρες.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge