ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-2-2020

Τέσσερις συγκεντρώσεις σήμερα Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ πραγματοποιούνται κανονικά

Τέσσερις συγκεντρώσεις σήμερα Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Κανονικά πραγματοποιούνται σήμερα Τρίτη τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό δεν συμμετέχουν στην απεργία.

Οσον αφορά τις κινητοποιήσεις κατά του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου, απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ, διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, την κατάργηση του νόμου «Κατρούγκαλου» (Ν. 4387/16) και όλων των αντιασφαλιστικών μνημονιακών νόμων, την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης, την πλήρη κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων, καθώς και τη δημόσια, καθολική και υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν πολλά σωματεία εργαζομένων και μεταξύ αυτών η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

Δεμένα επίσης θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ η Αθήνα θα μείνει χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη απεργούν μέλη των Σωματείων Οικοδόμων, Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, Γραφικών Τεχνών-Τύπου και Χάρτου, Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων, Μετάλλου, Κατεργασίας Ξύλου, Λογιστών, Μισθωτών Τεχνικών, Φροντιστήρια Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Κλωστοϋφαντουργία και Ιματισμό, Χημικής Βιομηχανίας, Παροχής Υπηρεσιών Καθαριότητας και Φύλαξης, Συμβολαιογραφείων και Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Αρβανιτίδης» καθώς και εκπαιδευτικοί.

Οι συγκεντρώσεις

- Στις 10.30 στην Καμάρα θα συγκεντρωθούν ομάδες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ενώ στη συμβολή των οδών Αγ. Σοφίας με Εγνατία είναι η συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων.

- Την ίδια ώρα στο Άγαλμα Βενιζέλου είναι η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

- Στις 11:00 και πάλι στο Άγαλμα Βενιζέλου είναι το κάλεσμα της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) και της Λαϊκής Ενότητας.

Μετά τις συγκεντρώσεις θα ακολουθήσουν πορείες στο κέντρο της πόλης.


Ακόμη, τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης από τις 12:00 έως τις 15:00.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge