ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19-2-2020

Με καλό καιρό θα ξεκινήσει η Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Η πρόγνωση του καιρού

Με καλό καιρό θα ξεκινήσει η Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν, με τοπικές βροχές τη νύχτα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και το βράδυ στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge