ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
31-3-2020

Ερχεται.. χειμώνας

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Ερχεται.. χειμώνας

Εάν νομίζατε ότι ο χειμώνας πέρασε και ήρθε η άνοιξη είστε πολύ γελασμένοι. Μετά το επίμονο βαρομετρικό χαμηλό που κάθισε πάνω από την πόλη για καμιά εβδομάδα και βάλε, μετά και το μικρό ανοιξιάτικο διάλειμμα της Δευτέρας, νέο κύμα κακοκαιρίας πλησιάζει την πόλη. Μια ματιά στο meteo.gr με την πρόβλεψη των επόμενων ημερών μας δείχνει ότι ο ήλιος θα κάνει πολύ καιρό να δει την πόλη ενώ την Πέμπτη, θα ρίξει και χιονόνερο. Όμορφη θα είναι και η πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη και την Πέμπτη που δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς.

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά και ας μείνουμε στην σημερινή μέρα.

Για σήμερα Τρίτη λοιπόν, η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγο για λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα γύρω ορεινά από το βράδυ παροδικές χιονοπτώσεις. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Θερμαϊκό το πρωί έως 6 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε ανατολικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge