ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29-10-2020

Λαγκαδάς: Επαναλειτουργία περιφερειακού Ιατρείου Τ.Κ. Ηρακλείου

Για την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας σε όλο το Δήμο

Λαγκαδάς: Επαναλειτουργία περιφερειακού Ιατρείου Τ.Κ. Ηρακλείου

Το Περιφερειακό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Ηρακλείου του Δήμου Λαγκαδά θα ανοίξει τις πόρτες του για τους δημότες και θα επαναλειτουργήσει σε λίγες ημέρες, στελεχωμένο με ειδικότητες αιχμής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Προτεραιότητά της δημοτικής αρχής ήταν και παραμένει η ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας σε όλο το Δήμο Λαγκαδά, όπως και η διατήρηση και προαγωγή της υγείας των δημοτών. Στο πλαίσιο αυτό, αναζητούμε χώρο για την ίδρυση και εγκατάσταση ενός Πολυδύναμου Δημοτικού Ιατρείου στην πόλη του Λαγκαδά, για την παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών, σε συμπολίτες μας που είτε είναι ανασφάλιστοι, ή άνεργοι ή βρίσκονται σε οικονομική ανάγκη και δεν έχουν πρόσβαση σε δομές υγείας» δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης.

Η λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου στο Ηράκλειο, ήταν ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας και των κατοίκων που βρήκε άμεση ανταπόκριση μετά τη συνάντηση που είχε, προ ημερών, ο κ. Ταχματζίδης με τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Δρ Παναγιώτη Μπογιατζίδη. Στη συνάντηση αυτή είχαν συζητηθεί, μεταξύ άλλων, ζητήματα που αφορούν την κάλυψη του Δήμου Λαγκαδά σε υπηρεσίες και δομές δημόσιας υγείας, ενώ είχε ζητηθεί η λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου της Τοπικής Κοινότητας Ηρακλείου.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge