ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30-10-2020

Μένουμε Θεσσαλονίκη: Ο Δήμος να πάρει θέση για τα εγκλήματα του τζιχαντισμού στη Γαλλία

Eνάντια στον πολιτισμικό πόλεμο που έχει κηρύξει ο ισλαμικός φονταμενταλισμός

Μένουμε Θεσσαλονίκη:  Ο Δήμος να πάρει θέση για τα εγκλήματα του τζιχαντισμού στη Γαλλία

Έκκληση στον Δήμο Θεσσαλονίκης να πάρει θέση για τα εγκλήματα του τζιχαντισμού στη Νίκαια της Γαλλίας απευθύνει η παράταξη Μένουμε Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά αναφέρει:

Στο πλαίσιο της παρέμβασής της στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, η Δημοτική Παράταξη Μένουμε Θεσσαλονίκη προέβη μεταξύ άλλων και στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τα φρικτά γεγονότα που συνέβησαν στη Νίκαια της Γαλλίας:

«Η Θεσσαλονίκη είναι από το 1992 αδελφοποιημένη πόλη με την Νίκαια της Γαλλίας, και έτσι έχει ένα επιπλέον καθήκον να τοποθετηθεί ενάντια στον πολιτισμικό πόλεμο που έχει κηρύξει ο ισλαμικός φονταμενταλισμός εναντίον της Ευρώπης. Ιδίως έπειτα από τους φριχτούς αποκεφαλισμούς που συνέβησαν χθες στον Καθεδρικό της Νοτρ Νταμ στην πόλη αυτή. Εξ άλλου, με την Γαλλία έχουμε κοινό μέτωπο εναντίον του ισλαμικού επεκτατισμού και των εγκλημάτων του. Ενώ, λόγω του ιδιαίτερου ρόλου που διαδραματίζει η Ελλάδα σε αυτήν την αντιπαράθεση, καθώς βρίσκεται στο σύνορο των κόσμων και βάλλεται πρώτη από την επιθετικότητα του νεο-οθωμανισμού, σύσσωμη η ελληνική πολιτεία, κράτος και δήμοι, θα πρέπει να μεταβάλει την καταγγελία της επεκτατικότητας αυτής και του ολοκληρωτισμού που την χαρακτηρίζει σε συστατικό στοιχείο της διπλωματίας μας. Είναι ζήτημα εθνικού συμφέροντος, όσο και προάσπισης αξιών που είναι πανανθρώπινες».
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge