ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
5-11-2020

Τζιτζικώστας: Το 70-75% των ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη είναι καλυμμένες

Όποιος ζει στη Θεσσαλονίκη βλέπει κρούσματα παντού γύρω του..

Τζιτζικώστας: Το 70-75% των ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη είναι καλυμμένες

Μιλώντας στο Mega, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε ότι στη βόρεια Ελλάδα υπήρξε νωρίτερα έξαρση καθώς μπήκαμε πιο νωρίς στο χειμώνα και πρόσθεσε: «Θέλουμε να αποφύγουμε τη μεταφορά ασθενών από Θεσσαλονίκη σε άλλες πόλεις. Γι’ αυτό οι επιδημιολόγοι έκριναν ότι Θεσσαλονίκη και Σέρρες έπρεπε να μπουν σε lockdown νωρίτερα, γιατί το σύστημα Υγείας, φτάνει στα όριά του».

Παράλληλα, ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι το 70-75% των ΜΕΘ στην Θεσσαλονίκη είναι καλυμμένες, ενώ και σήμερα μετά τα 800 χθεσινά κρούσματα, αναμένεται υψηλός αριθμός μολύνσεων στην συμπρωτεύουσα. «Όποιος ζει στη Θεσσαλονίκη βλέπει κρούσματα παντού γύρω του. Στο γείτονά του, στους φίλους του, στους συγγενής του. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη» τόνισε.

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι η οικονομία βρίσκεται σε δεινή θέση και εκτίμηση ότι θα βρεθεί σε ακόμα χειρότερη κατάσταση το επόμενο διάστημα. Τέλος, υπενθύμισε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρέδωσε πριν λίγους μήνες 24 κλίνες ΜΕΘ. «Κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε το σύστημα Υγείας και ως Περιφέρεια» κατέληξε.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge