ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12-11-2020

Μητσοτάκης «καίει» Ζέρβα - Τζιτζικώστα - Ιερείς

Για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη

Μητσοτάκης «καίει» Ζέρβα - Τζιτζικώστα - Ιερείς

Ευθύνες και στους τοπικούς άρχοντες αλλά και στους ιερείς - χωρίς να τους κατονομάζει άμεσα - καταλόγισε ο πρωθυπουργός κατά την τριλογία του σήμερα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον κορονοϊό.

"Το λέω ξεκάθαρα: Η ευθύνη βαραίνει όλους, πρώτα από όλα την κυβέρνηση, αλλά νομίζω και τους τοπικούς άρχοντες και ενδεχομένως όλους όσοι επεδίωξαν να εορτάσουμε -έτσι έστω όπως εορτάστηκε τελικά- τον Άγιο Δημήτριο" είπε μεταξύ άλλων.

Ασφαλώς ο πρωθυπουργός εννοούσε τις απαράδεκτες συναθροίσεις στον Αγιο Δημήτριο τις ημέρες εορτής του Πολυούχου της πόλης, από πολίτες που έσπευσαν να λάβουν Θεία Κοινωνία, στους ιερείς που λειτουργούσαν χωρίς μάσκες, αλλά και στον Δήμαρχο της πόλης όπως και τον Περιφερειάρχη που αδιαφόρησαν για τα μέτρα προστασίας που θα έπρεπε να ληφθούν ή καλύτερα, για την τήρησή τους, πιθανότατα για να μην «ενοχλήσουν» την ηγεσία της εκκλησίας.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι σήμερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ.Ζέρβας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του απολογητικός για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην πόλη. "Δεν είναι ώρα να γίνει απόδοση ευθυνών" είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της πόλης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ενώ παράλληλα επιχείρησε να διασκεδάσει τις ευθύνες του καταμερίζοντας μέρος των ευθυνών στον τρόπο ζωής των Θεσσαλονικέων.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge