ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-11-2020

Αστυνομικοί: Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. εκδίδει αβασάνιστα διαταγές που εκθέτουν την υγεία των Αστυνομικών

Τεράστιος ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού λόγω επιφυλακής

Αστυνομικοί: Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.  εκδίδει αβασάνιστα διαταγές που εκθέτουν την υγεία των Αστυνομικών

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι η Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζει να εκδίδει αβασάνιστα διαταγές που εκθέτουν την υγεία των Αστυνομικών και της κοινωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές, που η ανθρωπότητα βιώνει τις συνέπειες από την αμείλικτη επέλαση της πανδημίας, η Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζει να εκδίδει αβασάνιστα διαταγές που εκθέτουν την υγεία των Αστυνομικών και της κοινωνίας.

Τα μέτρα τάξης που απεστάλησαν στις αστυνομικές Υπηρεσίες για τον εορτασμό της 17ης Νοέμβρη, όχι μόνο δεν έχουν προσαρμοστεί στις παρούσες συνθήκες, τουναντίον βασίζονται στη συνήθη τακτική του copy-paste.

Ως εκ τούτου, σημαντικός αριθμός Αστυνομικών θα μετακινηθεί από άλλους Νομούς στη Θεσσαλονίκη, θα συγκροτηθούν διμοιρίες ετοιμότητας με Αστυνομικούς από κάθε Υπηρεσία της ΓΑΔΘ, και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, το προσωπικό θα τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής στην έδρα των Υπηρεσιών.

Τα προαναφερόμενα ισοδυναμούν με συνωστισμό στους χώρους και συγχρωτισμό ατόμων που προέρχονται από διαφορετικές Υπηρεσίες. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η τακτική αυτή, εφόσον εφαρμοστεί, θα οδηγήσει στην περαιτέρω εκτίναξη των κρουσμάτων στο Σώμα και στην πόλη.

Κι αν ο κύριος στόχος της Ηγεσίας είναι η αυριανή αποφυγή επεισοδίων, υπενθυμίζουμε ότι ο απώτερος στόχος όλων μας είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα στην Θεσσαλονίκη που κάθε μέρα μετρά τις πληγές της.

Δεν επιτρέπεται οι Αστυνομικοί που είναι ταγοί της νομιμότητας και ελέγχουν τους συμπολίτες τους για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας, να συναθροίζονται με βούληση των ανωτέρων τους, ρισκάροντας την υγεία τους και των οικογενειών τους.

Μέχρι σήμερα, ο συνεχής καθημερινός αγώνας και το ακατάβλητο φιλότιμό μας δεν έχουν εκτιμηθεί στο ελάχιστο. Εκτός από ένα δημόσιο “ευχαριστώ” και πολλά “θα”, ο Έλληνας Αστυνομικός έχει αφεθεί στο έλεος της πανδημίας.

Καλούμε την Ηγεσία του Σώματος, έστω την ύστατη στιγμή, να προστατεύσει με κάθε τρόπο την υγεία των συναδέλφων μας, εφαρμόζοντας πρωτίστως τα ισχύοντα μέτρα για τις συναθροίσεις.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης
Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης

Τραυματίστηκε θανάσιμα 52χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Aπάτη σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού με οικονομικό όφελος 148.000 ευρώ
Aπάτη σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού με οικονομικό όφελος 148.000 ευρώ

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε μετά από συνεργασία της EUROPOL με τις Αρχές της Γαλλίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό

Μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Νεάπολης) και Κ8 (Τριανδρίας)

Ελέγχθηκαν 77 ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων
Ελέγχθηκαν 77 ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge