ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20-11-2020

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα δώσει 250.000 ευρώ για χριστουγεννιάτικο στολισμό

Την ώρα που η πανδημία επελαύνει..

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα δώσει 250.000 ευρώ για χριστουγεννιάτικο στολισμό

Την ώρα που η πανδημία επελαύνει στη Θεσσαλονίκη και το ΕΣΥ βρίσκεται στα κόκκινα, ο δήμαρχος της πόλης, δίνει 250.000 ευρώ για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προκαλεί η απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, να δαπανήσει 250.000 ευρώ για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, την ώρα που η πανδημία επελαύνει στη Θεσσαλονίκη και τα ίδια χρήματα θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντική ανακούφιση στο σύστημα υγείας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πιστός στο δόγμα Πέτσα «γιατί να πετάξουμε λεφτά σε ΜΕΘ», επιλέγει να πετάξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Όπως τονίζει η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί», «από την πρώτη στιγμή η θέση μας ήταν να ακυρωθεί ο διαγωνισμός, που αποφασίστηκε σε περίοδο “ευφορίας” του δημάρχου, τότε που καυχιόταν ότι νίκησε τον κορωνοϊό και που σήμερα δε συνάδει με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν».

«Η πόλη μπορεί να στολιστεί με τον υπάρχοντα στολισμό και εξοπλισμό του Δήμου. Και οι όποιες χορηγίες που αναζητά, στη φετινή κρίση μπορούν και επιβάλλεται να κατευθυνθούν στο ΕΣΥ και την ΠΦΥ του Δήμου μας, πάντα με απόλυτη διαφάνεια» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Τέλος, η «Θεσσαλονίκη Μαζί» προσθέτει ότι «ο δήμαρχος που πανηγύριζε για την covid-free πόλη, αγνοώντας τις προβλέψεις των ειδικών και την άφησε απροστάτευτη στο έλεος της πανδημίας, επέλεξε ακόμα και στην πιο κρίσιμη στιγμή να προτάξει την “εικόνα” του. Η υπομονή των Θεσσαλονικέων όμως έχει εξαντληθεί και οι ευθύνες των “τοπικών αρχόντων” έχουν πλέον ονοματεπώνυμο και “δημαρχιακή” υπογραφή».

ΠΗΓΗ avgi.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge