ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22-11-2020

Ο Στρατός τοποθετεί 300 Κινητές Υγειονομικές Μονάδες Εκτάκτων Αναγκών στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης

Η κατάλληλη διαμόρφωση αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Πέμπτη

Ο Στρατός τοποθετεί 300 Κινητές Υγειονομικές Μονάδες Εκτάκτων Αναγκών στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης

Όπως ανακοινώνει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, με απόφαση της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας το ΓΕΣ προβαίνει σε ανάπτυξη της 300 ΚΥΜΕΑ (Κινητής Υγειονομικής Μονάδος Εκτάκτων Αναγκών) στον προαύλιο χώρο του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ).

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η κατάλληλη διαμόρφωση που έχει ζητηθεί αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Πέμπτη, ώστε να μπορεί να δεχτεί, εφόσον απαιτηθεί, ασθενείς, ώστε να εξοικονομηθεί χώρος για ασθενείς “Covid-19” εντός κυρίως νοσοκομείου.

Η 300 ΚΥΜΕΑ θα διαθέτει πενήντα κλίνες νοσηλείας και Ακτινολογικό Εργαστήριο, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διάγνωση των επιπτώσεων της ασθενείας στο θώρακα. Διευκρινίζεται ότι η Κινητή Υγειονομική Μονάδα Εκτάκτων Αναγκών δεν διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ύστερα από συνεννόηση με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, για την πρόοδο των εργασιών διαμορφώσεως της 300 ΚΥΜΕΑ θα ενημερωθεί αύριο, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής ο οποίος μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη.

424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge