ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24-12-2020

Έκκληση προς τους αιμοδότες απευθύνει το ΑΧΕΠΑ

Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα εξυπηρέτησης των αναγκών των ασθενών σε μετάγγιση

Έκκληση προς τους αιμοδότες απευθύνει το ΑΧΕΠΑ

Έκκληση προς τους αιμοδότες απευθύνει η αιμοδοσία του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως σημειώνει «όσο πλησιάζουμε στις γιορτές, τόσο μειώνεται ο αριθμός αιμοληψιών, όχι μόνο στην Αιμοδοσία του ΑΧΕΠΑ, σε όλες τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας»

Όπως τονίζεται, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα εξυπηρέτησης των αναγκών των ασθενών σε μετάγγιση. «Οι σύλλογοι εθελοντών δυστυχώς δεν μπόρεσαν να ικανοποιήσουν το αίτημά μας να προγραμματιστούν εξορμήσεις έως και τον Ιανουάριο. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε πολύ να έρχεστε ατομικά, έχοντας συνεννοηθεί πρώτα μαζί μας, έχοντας κλείσει δηλαδή ραντεβού, και μην φοβάστε τίποτα».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η πρόσβαση στην Αιμοδοσία του ΑΧΕΠΑ και σε κάθε Υπηρεσία Αιμοδοσίας, είναι απολύτως ασφαλής. «Μην φοβάστε τίποτα! Δεν κολλάει ο ιός από το πέρασμά σας στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου ούτε φυσικά και στην Αιμοδοσία μας».

ΑΧΕΠΑ Νοσοκομείο

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge