ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
31-12-2020

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ο καιρός σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις  με τοπικές βροχές  ο καιρός σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρα σποραδικές καταιγίδες είναι η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα ενταθούν και κυρίως στη Θράκη πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά, όμως στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν και μέχρι τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Άνεμοι: Νότιοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge