ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
6-1-2021

Ζητούν την παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις Γεωργιάδη

Πρόκειται για μία ομολογία κυβερνητικής ενοχής..

Ζητούν την παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις Γεωργιάδη

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η παραδοχή του Αδωνι Γεωργιάδη ότι η κυβέρνηση, αν και είχε δεχθεί σχετικές εισηγήσεις λοιμωξιολόγων για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη κατά την εορταστική περίοδο του πολιούχου της πόλης, εν τούτοις, δεν λήφθηκε κανένα μέτρο με αποτέλεσμα η πόλη να γνωρίσει μία από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο (αναλογικά) εξάρσεις της πανδημίας του κορονοϊού με δεκάδες θανάτους και το σύστημα υγείας να δέχεται τεράστια πίεση.

«Πρόκειται για μία ομολογία κυβερνητικής ενοχής που θα έπρεπε ήδη να έχει προκαλέσει την παρέμβαση εισαγγελέα» αναφέρει σε άρθρο της η ΑΥΓΗ ενώ και η Εφημερίδα των Συντακτών κάνει παρόμοια αναφορά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε χθες το πρωί ότι «ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδος ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης... Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου». Ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ισχυριστεί στις 7 Δεκεμβρίου πως «δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μας το είχε υποδείξει αυτό».

Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι «από σεβασμό στην παράδοση, στην ορθοδοξία, στην πίστη δεν κάναμε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη».
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ

Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου
Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου

Στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Πεύκων, Πυλαίας, Θέρμης και Σταυρούπολης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge