ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13-1-2021

Δωρεάν drive through rapid test Covid-19 στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Εντός του Κονταξοπούλειου Δημοτικού Γυμναστηρίου

Δωρεάν drive through rapid test Covid-19 στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) πραγματοποιούνται στο δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται έως και την Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021, εντός του Κονταξοπούλειου Δημοτικού Γυμναστηρίου, από τις 10.00 έως τις 15.00, και θα πραγματοποιεί δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test), μέσω της δράσης drive through (μέσα από το αυτοκίνητο) στους πολίτες.

Διευκρινίζεται ότι τα τεστ πραγματοποιούνται μόνο σε όσους προσέρχονται στο σημείο με όχημα (αυτοκίνητο ή δίκυκλο), ενώ τηρούνται όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κλπ).

Οι πολίτες πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) για την μετακίνηση τους με τον κωδικό 1 στο 13033.

Πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς επίσης και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο επιθυμούν να αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge