ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17-1-2021

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Δευτέρα τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία του Δήμου Θέρμης

Ετοιμα και ασφαλή για την λειτουργία τους

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Δευτέρα τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία του Δήμου Θέρμης

Πανέτοιμα να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς είναι όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Θέρμης, μετά τις χιονοπτώσεις οι οποίες σημειώθηκαν χθες Σάββατο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Από νωρίς σήμερα το πρωί όλος ο μηχανισμός του δήμου, στελέχη και εργαζόμενοι της αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας, της αντιδημαρχίας Παιδείας, τα μέλη της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων, καθώς και εθελοντές, πήγαν σε όλα τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία προκειμένου να κάνουν όλες τις απαραίτητες εργασίες καθαρισμού, ώστε να είναι έτοιμα και ασφαλή για την αυριανή λειτουργία τους.

Τα περισσότερα προβλήματα υπήρχαν σε σχολεία κυρίως των ορεινών οικισμών (Περιστερά, Άγιος Αντώνιος), καθώς και σε Πλαγιάρι, Τρίλοφο, Καρδία και Κάτω Σχολάρι, όπου η χιονόπτωση ήταν μεγαλύτερη. Στα σχολεία αυτών των οικισμών καθαρίστηκαν από τα παγωμένα χιόνια οι αύλειοι χώροι καθώς και τα πεζοδρόμια πέριξ των σχολείων, ώστε να είναι ασφαλή για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Χρησιμοποιήθηκε αλάτι αποχιονισμού, ενώ όπου χρειάστηκε μπήκαν και ειδικά, μικρά αποχιονιστικά μηχανήματα.

Παράλληλα, με εντολή της αντιδημαρχίας Παιδείας καθώς και της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, η θέρμανση σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία παρέμεινε σε λειτουργία, σε κάπως χαμηλότερη θερμοκρασία, καθ’ όλο το σαββατοκύριακο, ώστε αύριο το πρωί οι αίθουσες να είναι ζεστές.
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ

Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου
Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου

Στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Πεύκων, Πυλαίας, Θέρμης και Σταυρούπολης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge