ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-1-2021

Νέες σχολικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Δύο γυμναστήρια και ένα Δημοτικό σχολείο

Νέες σχολικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, το Διοικητικό Συμβούλιο «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» ύστερα από αίτηση του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης αποφάσισε την έγκριση των μελετών, την δημοπράτηση και την κατασκευή δύο σύγχρονων κλειστών σχολικών γυμναστηρίων στα σχολικά συγκροτήματα που βρίσκονται στο τέρμα της οδού Ν. Πλαστήρα (δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής»), προϋπολογισμού 780.000 ευρώ και στο σχολικό συγκρότημα της οδού Γ.Γεννηματά, προϋπολογισμού 790.000 ευρώ.

Οπως αναφέρει ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης «ικανοποιείται επιτέλους ένα πάγιο εδώ και πολλά έτη, αίτημά του Δήμου μας, γονέων, μαθητών, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων».

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, εγκρίθηκε η κατασκευή του 5ου δωδεκαθέσιου (12/Θ) Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων (Φιλιππουπόλεως και Κέννεντυ, Εργατικές Κατοικίες), σε αντικατάσταση του παλαιού προκατασκευασμένου (κατασκευάσθηκε από τη ΜΟΜΑ-στρατιωτική υπηρεσία- πριν 50 έτη) σχολικού κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται σήμερα.

Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή για τη συνεργασία, την άμεση και θετική ανταπόκρισή του καθώς και τους συνεργάτες του στο Υπουργείο, το Δ.Σ. της ΚΤΥΠ Α.Ε. και τις υπηρεσίες της για τη γόνιμη συνεργασία και την υποστήριξή τους, καταλήγει η ανακοίνωση.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge