ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19-1-2021

Οταν ο Μπουτάρης ήθελε να διώξει τον Γκάλη

Τι είπε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»

Οταν ο Μπουτάρης ήθελε να διώξει τον Γκάλη

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έκανε παρέμβαση ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος μάλιστα ήταν το πρόσωπο - κλειδί στην μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη από τον Ιωανικό στον Άρη. Η μεταγραφή αυτή τότε είχε πέσει σαν "βόμβα" και είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. "Ο Παναγιώτης ήταν τότε στον Ιωνικό και εγώ στο συμβούλιο του Άρη. Κατεβήκαμε για να τον πάρουμε γιατί ήταν το αστέρι και μας είχαν βάλει ένα όριο 15 εκατομμύρια. Τότε η ομάδα του Άρη δεν είχε τόσα λεφτά και κάναμε διάφορες ζαβολιές" περιέγραψε. "Είχε προηγηθεί προεργασία για να πειστεί ο Παναγιώτης να έρθει στον Άρη. Φτάσαμε νομίζω στα 22 εκατ. με τον Ιωνικό για να πάρει και 5 εκατ. νομίζω ο Παναγιώτης, ένα αυτοκίνητο και σπίτι. Για ένα τριήμερο ο Παναγιώτης ήταν εξαφανισμένος. Λέγανε διάφορα, αλλά καταλήξαμε να έχουμε τον δράκο. "Έτρωγε" ανθρώπους κανονικά!" πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε μια αποκάλυψη που ούτε ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν γνώριζε την περίοδο που γίνονταν οι ανακατατάξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Θα το πω για πρώτη φορά, δεν το ξέρεις ούτε εσύ Παναγιώτη. Κάποια στιγμή ετέθη το θέμα να δώσουμε τον Γκάλη ή τον Γιαννάκη. Τότε που αποφασίζαμε μεταξύ Γιαννάκη και Γκάλη, εγώ είχα πει "παιδιά να δώσουμε τον Γκάλη". Είναι από αυτά που δεν λέγονται εύκολα. Δεν πρέπει να το ξέρεις Παναγιώτη" τόνισε, αφήνοντας και τον γνωστό προπονητή άφωνο.

ΠΗΓΗ enikos.gr



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge