ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20-1-2021

Πού γίνονται δωρεάν rapid tests στη Θεσσαλονίκη

Από κλιμάκια του ΕΟΔΥ και Κινητές Ομάδες Υγείας

Πού γίνονται δωρεάν rapid tests στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν rapid tests θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από κλιμάκια του ΕΟΔΥ και Κινητές Ομάδες Υγείας, σε συνεργασία με δημοτικές αρχές και επαγγελματίες, στο πλαίσιο των ελέγχων για κορονοϊό.

Ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει νέο τριήμερο με δωρεάν, μαζικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, μέσα από το αυτοκίνητο, για τους πολίτες όλης της Περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης. Τα τεστ θα γίνονται την Πέμπτη 21, την Παρασκευή 22 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.

Για άλλες τρεις ημέρες και με τον ίδιο τρόπο, στο αυτοκίνητο, συνεχίζει τα τεστ και ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη. Οι έλεγχοι ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη και συνεχίζονται αύριο Πέμπτη και την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Σε δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης COVID 19 (rapid tests) προχωράει για άλλη μια φορά ο Δήμος Καλαμαριάς. Από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, 10:00π.μ -15:00μ.μ μπροστά από τα ΚΑΠΗ στον Φοίνικα, οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από τα αυτοκίνητά τους (Drive-through), να υποβάλλονται σε rapid test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας.

Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού διοργανώνει rapid tests για επαγγελματίες του Ευόσμου και του Κορδελιού, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, από τις 9:30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην πλατεία Ευόσμου. Απαραίτητη προϋπόθεση τηλεφωνικό ραντεβού με τον Εμπορικό Σύλλογο για την ώρα της εξέτασης.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge